Nieuws
Days Gone

The Farewell Wilderness uitgelicht in Days Gone-trailer

Bend Studio onthult speciale edities

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Er is een nieuwe trailer verschenen voor Days Gone. In de eerste van drie video's wordt de omgeving genaamd 'The Farewell Wilderness' van Days Gone uitgelicht. Daarnaast zijn er pre-order-bonussen en speciale edities van de game onthuld.

In een blogpost op de PlayStation-website vertelt de creative director van ontwikkelaar Bend Studio, John Garvin, over de wereld van Days Gone. Garvin geeft aan dat The Farewell Wilderness een prachtige, maar dodelijke omgeving is waarin alles en iedereen de speler fataal kan zijn.

In Days Gone is de wereld getroffen door een pandemie die overlevenden naar het wildernis trokken om veilig te blijven van de zogenoemde 'Freakers'. Als spelers moet je zien te overleven in The Farewell Wilderness dat zich begeeft in de Amerikaanse staat Oregon. De speler moet met name via motor reizen naar verschillende locaties om in leven te blijven en veilig te blijven van allerlei soorten wezens, zoals Freakers en Marauders, die een gevaar kunnen vormen voor de protagonist.

Garvin benadrukt dat fans het YouTube-kanaal van PlayStation in de gaten moeten blijven houden om op de hoogte te blijven voor nieuwe video's over Days Gone. Later worden nog twee video's uitgebracht die andere elementen van Days Gone gaan uitlichten. Daarnaast is er een korte trailer verschenen van pre-order-bonussen voor de game. Zo krijgt de speler bij het vooruitbestellen van Days Gone beschikking over een kruisboog en verschillende upgrades voor de motor.

Als laatst onthult Garvin twee speciale edities voor Days Gone. Zo krijgen spelers met de Digital Deluxe Edition een digitale mini-artbook, soundtrack, motorskins, het vrijspelen van een extra vaardigheid en een thema. De Collector's Edition betreft alle bovengenoemde extra's van de Digital Deluxe Edition, inclusief een standbeeld, Days Gone-lapjes, zes pinnen, vier plaatjes, een steelbook, fysieke soundtrack en een mini-artbook van 48 pagina's gemaakt door Dark Horse Comics.

Days Gone

Days Gone verschijnt op 26 april ecxlusief voor PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste gameplay en nieuwe personages voor Mortal Kombat 11 onthuld Kijk vanaf 19:30 uur naar het Mortal Kombat 11-evenement
2

Reacties op: The Farewell Wilderness uitgelicht in Days Gone-trailer

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Aquemini

  • 18 januari 2019 12:03
  Voelt een beetje of je Darl ben uit the walking dead :-)…. zin in deze game

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Sabor

  • 18 januari 2019 12:22
  @Aquemini
  Idd. De sfeer in deze game oogt sowieso goed!
  Ben ook benieuwd.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.