The Evil Within krijgt demo op Steam | Gamer.nl

The Evil Within krijgt demo op Steam | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De demo is te downloaden op de Steam Store-pagina van het spel, daarvoor is wel de Steam-client vereist. Als spelers het spel kopen na de demo gespeeld te hebben, blijft hun voortgang bewaard.

Spelers die het spel kopen, krijgen tijdelijk de game Call of Cthulhu er gratis bij. Mensen die het spel al hebben, krijgen deze game ook gratis. Seizoenspaseigenaren krijgen kortingen op een aantal Bethesda-games.

Deze acties zijn in het kader van Halloween. Steam houdt ook een uitverkoop om dit te vieren. Deze uitverkoop loopt nog tot 3 november. Steam meldt alleen dat de demo vanaf 30 oktober te downloaden is, niet of de demo en de actie met de gratis game permanent beschikbaar blijven.

The Evil Within is de nieuwe game van Shinji Mikami, die ook Resident Evil 1 en Resident Evil 4 maakte. Met The Evil Within wil Mikami terugkeren naar de roots van het horrorgenre. Sinds een recente update voor de pc-versie van de game kunnen spelers de zwarte balken en 30 fps-limiet in de opties uitzetten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou