The Evil Within 2 heeft first person-modus gekregen | Gamer.nl

The Evil Within 2 heeft first person-modus gekregen | Gamer.nl

The Evil Within 2 heeft een gratis update gekregen die een eerstepersoonsperspectief toevoegt aan de game.

Hoewel de game, net als het origineel, bedoeld is om te spelen in de derde persoon, zat er al code in de game om een first person aanzicht mogelijk te maken. Dat ontdekten pc-gamers kort na de release van de game vorig jaar.


Deze modus wordt dankzij de update nu ontgrendeld op pc en consoles. In het menu kan vervolgens de modus aan en uit worden gezet.

The Evil Within 2 scoorde een 8 op Gamer.nl. We schreven: "The Evil Within 2 zit als game, als software, ontegenzeggelijk beter in elkaar dan zijn voorganger. De game is op een flink aantal punten toegankelijker gemaakt voor een breder publiek, zonder fans van het uitdagende eerste deel uit het oog te verliezen. Ook het verhaal is versimpeld, maar daarin slaat The Evil Within 2 een beetje door. Er wordt te veel naar logica gezocht in een onlogische setting en nog maar weinig overgelaten aan de interpretatie van de speler. Dat terwijl alle vage symboliek een van de grootste charmes van het origineel was. Een meesterwerk zoals het eerste deel willen we The Evil Within 2 daarom niet noemen, maar een heerlijke survival horrorgame die je bijna twintig uur klamme handjes geeft, is het zeker."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou