The Eternity's End voor World of Warcraft gaat op 22 februari live

The Eternity's End voor World of Warcraft gaat op 22 februari live

The Eternity's End, de volgende content update voor World of Warcraft: Shadowlands, gaat op 22 februari live.

Dat heeft Blizzard aangekondigd. Het bedrijf hint er naar dat spelers "zich moeten voorbereiden om het op te nemen tegen Zovaal, de ontastbare Jailer en het hoofd van de Maw, voordat hij de regels van de realiteit herschrijft".

Spelers bezoeken een vreemd nieuw land genaamd Zereth Mortis, dat voor de First Ones dient als 'workshop' om het hiernamaals te creëren. Daar ontmoeten spelers ook de Enlightened, die hen helpen bij het verslaan van de Jailer.

Eind vorig jaar plaatste Blizzard al een preview van wat spelers van The Eternity's End kunnen verwachten. Daarin werd ook onderstaande video getoond.

Verder is bekend dat het tweede Shadowlands-seizoen op 21 februari afloopt. Dan verdwijnt ook de huidige PvP-content voor de game. In de eerste week van maart begint hoogstwaarschijnlijk het derde seizoen van Shadowlands.

Later dit jaar moet Warcraft naar mobiel komen, zo heeft Activision Blizzard eerder dit jaar laten weten. Het is daarbij niet bekend of het om World of Warcraft, of een game in de Warcraft-frachise an sich gaat.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb het al ff niet gedaan maar dit lijkt gewoon weer meer vanhetzelfde. Wel knap dat ze steeds weer iets vinden om verder te gaan. Vond dat het genoeg was toen die ene grote dude zn zwaard in de wereld stak. ook een grote gratis uitbreiding toen.

0

Aanbevolen voor jou