The Elder Scrolls V: Skyrim gebruikt Creation-engine | Gamer.nl

The Elder Scrolls V: Skyrim gebruikt Creation-engine | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder werd al bekend dat de engine in staat is om dynamische sneeuw en schaduwen te genereren, evenals details in bomen en water, dat anders stroomt met iedere windrichting. Computergestuurde personages in het spel zullen reageren op handelingen van de spelers en vertonen vriendelijk dan wel vijandig gedrag, afhankelijk van hoe zij eerder behandeld zijn.

Quests

Naast de gewone opdrachten zullen er ook willekeurig gegenereerde quests aan te nemen zijn. Een voorbeeld hiervan is de vraag om iemand om het leven te brengen, als huurmoordenaar. Wie er precies omgebracht moet worden hangt af van spelers hun eerdere ervaringen en ontmoetingen.

The Elder Scrolls V: Skyrim verschijnt op 11 november voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Het verhaal speelt zich 200 jaar na Oblivion af in het besneeuwde Skyrim. Spelers zijn vrij om te kiezen uit tien ra en, al staat vast dat zij drakenbloed door hun lichaam hebben stromen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou