The Elder Scrolls Online: Waking Flame nu beschikbaar voor pc

The Elder Scrolls Online: Waking Flame nu beschikbaar voor pc

The Elder Scrolls Online: Waking Flame is nu beschikbaar voor pc.

Dat laat Zenixmax Online Studios weten middels een nieuwe trailer. De dlc bevat twee nieuwe dungeons: Red Petal Bastion en Dread Cellar. Beide bevatten PvE-uitdagingen en verhalen die de huidige content en de aankomende Dreadlands-dlc overbruggen.

Waking Flame is vanaf vandaag beschikbaar voor pc, en vanaf 8 september voor consoles. Wel is vandaag op alle platformen een nieuwe patch met grafische opties beschikbaar. 

Zo wordt een dynamische resolutie toegevoegd aan de prestatiemodus van de consoleversie: tussen 1080p en 2160p op Xbox Series X en PlayStation 5, en 1080p tot 1440p op Xbox Series S. 

Op alle consoles behalve de 'standaardversies van PlayStation 4 en Xbox One' verschijnt er een nieuwe HDR-modus. De huidige HDR-instellingen van de game blijven beschikbaar als 'Vibrant'-optie. Tot slot verschijnt de render-multithreading-instelling op pc om hogere framerates te behalen.

Waking Flame is onderdeel van het Blackwood-hoofdstuk van Gates of Oblivian, de huidige verhaallijn van de mmo.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Sinds deze week begonnen aan eso op de Series X. Helemaal aan verknocht. Super content en storytelling. Ben pas low level, Ben benieuwd wat de game nog te brengen heeft.

0

Aanbevolen voor jou