Nieuws

The Elder Scrolls Online: Waking Flame nu beschikbaar voor pc

Twee nieuwe dungeons en grafische opties

Geschreven door Jacco Peek op
The Elder Scrolls Online: Waking Flame is nu beschikbaar voor pc.

Dat laat Zenixmax Online Studios weten middels een nieuwe trailer. De dlc bevat twee nieuwe dungeons: Red Petal Bastion en Dread Cellar. Beide bevatten PvE-uitdagingen en verhalen die de huidige content en de aankomende Dreadlands-dlc overbruggen.

Waking Flame is vanaf vandaag beschikbaar voor pc, en vanaf 8 september voor consoles. Wel is vandaag op alle platformen een nieuwe patch met grafische opties beschikbaar. 

Zo wordt een dynamische resolutie toegevoegd aan de prestatiemodus van de consoleversie: tussen 1080p en 2160p op Xbox Series X en PlayStation 5, en 1080p tot 1440p op Xbox Series S. 

Op alle consoles behalve de 'standaardversies van PlayStation 4 en Xbox One' verschijnt er een nieuwe HDR-modus. De huidige HDR-instellingen van de game blijven beschikbaar als 'Vibrant'-optie. Tot slot verschijnt de render-multithreading-instelling op pc om hogere framerates te behalen.

Waking Flame is onderdeel van het Blackwood-hoofdstuk van Gates of Oblivian, de huidige verhaallijn van de mmo.

Dit artikel delen:

Lees meer

PlatinumGames zendt zaterdag presentatie uit GameMill onthult tijdens Future Games Show twee nieuwe personages Nickelodeon All-Star Brawl
1

Reacties op: The Elder Scrolls Online: Waking Flame nu beschikbaar voor pc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Frezzle

    • 24 augustus 2021 15:43
    Sinds deze week begonnen aan eso op de Series X. Helemaal aan verknocht. Super content en storytelling. Ben pas low level, Ben benieuwd wat de game nog te brengen heeft.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.