The Elder Scrolls Online-update voegt collectiesysteem toe | Gamer.nl

The Elder Scrolls Online-update voegt collectiesysteem toe | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Het collectiescherm bevat de drie categorieën: mounts, vanity pets en outfits. De verzamelde items, die tot die categorieën behoren, staan daar na de update automatisch in en kunnen vanuit dat scherm geactiveerd worden. Hierdoor hoeft de speler de items niet bij zich te dragen, waardoor ruimte vrij komt in de inventaris. De betreffende items die de speler verzamelt worden automatisch in het collectiescherm opgenomen.

Daarnaast verbetert de update de al eerder aangekondigde bevoorrading, waarmee recepten (die spelers gebruiken voor het craften van onderdelen of het bereiden van eten) gemakkelijker vindbaar zijn in de gebruikersinterface. De hoeveelheid ingrediënten wordt gereduceerd, wat ook meer ruimte vrijmaakt in de inventaris van de speler.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou