The Elder Scrolls Online tijdelijk gratis speelbaar op pc en consoles

The Elder Scrolls Online tijdelijk gratis speelbaar op pc en consoles

Mensen kunnen op pc en consoles tijdelijk gratis The Elder Scrolls Online spelen.

De gratis periode loopt tot 26 april en is beschikbaar op Steam, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Google Stadia. De gratis periode geeft spelers toegang tot het hoofdspel, alsmede het Vvardenfell-gebied uit de Morrowind-uibreiding.

De gratis periode is ter promotie van de aankomende nieuwe uitbreiding voor de mmo, genaamd High Isle. Tijdens de gratis periode kunnen spelers dan ook een proloogmissie voor deze uitbreiding spelen.

Alle geboekte progressie wordt logischerwijs meegenomen naar het spel wanneer men tot aankoop besluit over te gaan. De standaard editie van de game kan nu ook tijdelijk met 70 procent korting digitaal gekocht worden, voor 5,99 euro.

Spelers reizen in High Isle naar Systres Archipelago, een eiland waar de High Isle gesitueerd is. De uitbreiding bevat nieuwe kerkers, evenementen en andere content. De uitbreiding moet moet zo'n dertig uur aan nieuwe content bevatten. Ook wordt er een speelbare kaartgame toegevoegd genaamd Tales of Tribute. Elke spelers selecteert twee decks die vervolgens samen worden gevoegd. Vervolgens wordt er uit die gedeelte stapel kaarten gespeeld.

The Elder Scrolls Online: High Isle komt op 6 juni uit voor pc, Mac en Google Stadia. Op PlayStation- en Xbox-consoles komt de uitbreiding op 21 juni uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou