The Elder Scrolls Online krijgt loyaliteitsprogramma | Gamer.nl

The Elder Scrolls Online krijgt loyaliteitsprogramma | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De eerste token, die de speler na drie maanden abonnering krijgt, is een High Hrothgar Wraith pet (een wezen dat de speler volgt). De pet is voor de sier en vecht dus niet met de speler mee. De beloning voor zes maanden wordt binnenkort bekendgemaakt.

De beloning geldt ook voor spelers die met tu enpozen geabonneerd zijn, ofwel spelers hoeven het abonnement niet aan één stuk door te houden om de beloningen te ontvangen. Zenimax geeft aan dat het loyaliteitsprogramma met de tijd uitbreidt. Abonnees kunnen in ieder geval in september een e-mail verwachten over de details van de pet en wanneer zij die ontvangen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou