Nieuws
The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online-update beperkt benodigde opslagruimte

Spelers moeten de game opnieuw downloaden

Geschreven door Jolien Mauritsz op
The Elder Scrolls Online heeft een grote content update gekregen. De update is met name bedoeld om de benodigde opslagruimte voor toekomstige patches te beperken.

De update, die zo'n 60 gigabyte bedraagt, is in feite de hele game. De auto-update neemt een groot deel van het zware werk op zich, maar Bethesda geeft aan dat spelers rekening moeten houden met een langere installatietijd.

Volgens de site van The Elder Scrolls Online is dit een van de weinige keren dat er nog zo’n grote update wordt uitgebracht. Na deze update zijn toekomstige patches een stuk kleiner en nemen ze minder ruimte in beslag op de harddisk.

De update brengt ook een cadeau met zich mee, namelijk eenCrimson Torch Bug-huisdiert, die je twee weken kan gebruiken. Deze beloning is tot 24 maart beschikbaar.

Elder Scrolls Online

Dit artikel delen:

Lees meer

EA toont eerste trailer van Command & Conquer-remaster Activiteit op sportveld gekoppeld aan Fifa Mobile-progressie dankzij chip
1

Reacties op: The Elder Scrolls Online-update beperkt benodigde opslagruimte

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  darkmanwls

  • 10 maart 2020 15:55
  Laat ze ook gelijk de fps drop bug fixen waardoor de game na een paar minuten steeds slechter gaat draaien. Veel klachten over.
  (voor er weer iemand gaat zeggen, onzin want ik heb nergens last van, dat houd niet in dat het probleem niet bestaat, die bestaat wel degelijk, google maar eens op ESO fps drops)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.