Nieuws
The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online Gold Edition aangekondigd

Bevat alle verschenen content

Geschreven door Michel Musters op

Bethesda geeft in september een Gold Edition uit van de mmo The Elder Scrolls Online. Deze editie bevat alle verschenen content.

Naast de game met alle nieuwe patches bevat het pakket ook de vier downloadbare contentpakketten die tot nu toe zijn verschenen, waaronder de recente Dark Brotherhood-uitbreiding. 


Spelers die met de Gold Editie aan de slag gaan en nooit eerder The Elder Scrolls Online hebben gespeeld ontvangen een bonus met 500 aan in-game geld. Tot slot bevat het pakket ook een palomino-mount, waarvan hieronder een foto te zien is.

The Elder Scrolls Online

Dit artikel delen:

Lees meer

Don Bradman Cricket krijgt voor het eerst vrouwelijke spelers Het programma van Summer Games Done Quick: 7 juli
2

Reacties op: The Elder Scrolls Online Gold Edition aangekondigd

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  XtraLinkUK

  • 7 juli 2016 10:48
  Deze 'Gold' editie heeft een reden denk ik zo. Ik heb even naar de 'active-player-count gekeken, en die kan wel een boost gebruiken. Deze editie is natuurlijk bedoeld om nieuwe spelers binnen te harken, wat de moeite waard kan zijn, als de prijs niet te hoog is.

  Het speler aantal is gestegen met 150/300%, het laat zien dat er nu 4000/8000 mensen tegelijkertijd online zijn. Tegenover 2000/5000 anderhalf jaar geleden. Dus ik zeg, proberen is geen weggegooid geld.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Knootewoot

  • 7 juli 2016 17:43
  De game heeft totaal geen replayabilty. De eerste keer het avontuur beleven vond ik wel geweldig. Daarna is de content niet meer doorheen te komen. PvP was waar het mij om ging. Dit ging lange tijd goed todat er ineens veel lag verscheen. Neem daar de pleister oplossingen van ZoS (vicious death en elke andere "zerg buster") en de boel is compleet verpest.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.