The Elder Scrolls Online-dlc Markarth onthuld

The Elder Scrolls Online-dlc Markarth onthuld

The Elder Scrolls Online krijgt in november een uitbreiding in de vorm van Markarth.

Dat werd dit weekend aangekondigd tijdens een livestream rondom de mmo. Op dit moment is een jaar lang een evenement in de game bezig, genaamd Dark Heart of Skyrim, en de Markarth-dlc sluit dat jaar af. Spelers reizen naar Reach, waar spelers het opnemen tegen de vijanden van de Nords.

Vanaf vandaag is de dlc al speelbaar op de testserver. Op 2 november komt Markarth uit op pc en Mac, en op 10 november tot slot op PlayStation 4 en Xbox One. Een questline die als proloog op de dlc dient is nu al gratis speelbaar door het via de in-game Crown Store te downloaden. De uitbreiding zelf gaat wel geld kosten, maar is gratis voor ESO Plus-leden.

Daarnaast is het Lost Treasures of Skyrim-evenement aangekondigd. Door het Antiquities-systeem te gebruiken om schatten te vinden, kunnen spelers allerlei beloningen vrijspelen, waaronder een huisdier, een nieuw huis en diverse cosmetische extra's. Hoe meer spelers samen bij elkaar opgeteld vinden, hoe beter de beloningen zijn. Lost Treasures of Skyrim loopt van 23 september tot en met 5 oktober.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Laat ze eerst die game zelf maar eens gaan fixen.

0

Aanbevolen voor jou