Sinds gisteren is er op de website van The Elder Scrolls, de RPG reeks van Bethesda waar onder andere Daggerfall en Morrowind deel van uitmaken, een mysterieus teaserplaatje verschenen.

Te zien is een grote O gemaakt van een substantie die wat op lavagesteende lijkt. De O is waarschijnlijk de eerste letter van de nieuwe subtitel, waarvan gefluisterd wordt dat deze Oblivion zal gaan zijn. Boven de O bevinden zich enigszins vage teksten. De tekst onderaan is nog wel het meest duidelijk. Gisteren zond hier "Eight", vandaag is er "Seven" te lezen, wat waarschijnlijk betekent dat men aftelt naar "Zero", de dag waarop de aankondiging van het volgende deel in The Elder Scrolls reeks zal plaatsvinden.

Bovenaan bevindt zich een tekst die suggereert dat draken centraal zullen staan in het volgende deel. Gisteren stond er "When the Dragon dies, the Empire dies", vandaag gaat dit verder met "Where is the lost Dragon's blood, the Empire's sire?". Houd vooral deze website elke dag in de gaten, om langzaam maar zeker meer te weten te komen over deze sequel.

Met dank aan shakermaker voor het melden van dit nieuws.