The Elder Scrolls 6 laat nog jaren op zich wachten

The Elder Scrolls 6 laat nog jaren op zich wachten

De release van The Elder Scrolls 6 laat nog jaren op zich wachten, zo heeft Bethesda's president van marketing Pete Hines verduidelijkt.

Nadat hij werd gevraagd over de status van de langverwachte game, antwoordde hij: "Als je nu in plaats van over een aantal jaar details aan mij vraagt, faal ik in het beheren van verwachtingen." Daarbij laat hij weten dat Starfield, de open wereld sci-figame van het bedrijf, eerst verschijnt.

Hoewel het goed is dat Hines zo duidelijk is naar fans, heeft Bethesda zelf een kleine twee jaar geleden zowel The Elder Scrolls 6 en Starfield tijdens E3 aangekondigd. Het is niet duidelijk wanneer het bedrijf meer van deze titels toont. Aan Hines' opmerking te zien, zijn meer beelden en details rondom Starfield eerst aan de beurt.

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geen probleem. Ik had Skyrim nog nooit gespeeld en ben onlangs aan de VR-versie begonnen. Waanzinnig! Ik hou het nog wel ff uit zo. :)

0

Veel te vroeg aangekondigd.

0

@Quintex Juist niet. Iedereen wist al dat er een TES 6 in de koker zat, het is een manier voor Bethesda om geld te printen. Natuurlijk houden ze daar niet mee op. Maar niemand wist wanneer precies; dat is een zeer naargeestige staat waarin valse en vooral uit de duim gezogen geruchten de rondte gaan doen. Voordat je het weet heb je honderd hyperactieve youtube kanaaltjes die van elkaar gaan kopieeren dat "hij komt mogelijk volgende maand hoor! Er zit X jaar tussen Fallout 4 dus nu is het de tijd!" Ik vond het zelf wel fijn dat ze valse hoop even met grove hand platsloegen.

0

Aanbevolen voor jou