The Elder Scrolls 5: Skyrim Anniversary Edition aangekondigd

The Elder Scrolls 5: Skyrim Anniversary Edition aangekondigd

Bethesda heeft The Elder Scrolls 5: Skyrim Anniversary Edition aangekondigd.

De nieuwe versie van de game - na het origineel in 2011, de Legendary Edition in 2013 en de Special Edition in 2016 - komt op 11 november uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Het spel werd gisteravond op QuakeCon onthuld.

De Anniversary Edition heeft alle content uit de Special Edition, waaronder een verbeterde versie van de game en de drie uitbreidingen, maar ook vijfhonderd elementen uit de Creation Club, waaronder nieuwe missies, kerkers, bazen en wapens. Deze zijn zowel door Bethesda als door spelers gemaakt. Eén van de nieuwe toevoegingen is de mogelijkheid om te vissen in de game.

Mensen die de Special Edition van Skyrim al hebben kunnen upgraden naar de Anniversary Edition. Of hier kosten aan verbonden zijn, is op dit moment niet duidelijk. 

Op 11 november komt ook een next-gen upgraden van Skyrim Special Edition uit. Dit verbetert het uiterlijk van Skyrim, maar bevat niet de extra content uit de Anniversary Edition. Mensen met een PS4- of Xbox One-versie kunnen wel kosteloos upgraden naar de PS5- of Xbox Series-versie van de Special Edition.

Skyrim

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zo hier zat ik echt op te wachten!

0
test

Wat een wazig verhaal is die next-gen upgrade dan. Moet je op een ps5 vanuit de Special edition kiezen of je upgrade naar deze (dus meer content) of de nextgen (betere graphics), maar beide kan niet?

0
test

@captain vimes Beiden kan ongetwijfeld wel als je er voor betaald. Melk melk melk.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@captain vimes denk als je de nieuwe hebt je ook gewoon de next gen versie binnen kan halen, heb je de oude en wil je alleen de next gen versie dan haal je die binnen gewoon binnen. Vind het wel vrij duidelijk alleen de nieuwe content zit in de nieuwe versie.

0

Aanbevolen voor jou