The Double Dragon Trilogy donderdag naar pc | Gamer.nl

The Double Dragon Trilogy donderdag naar pc | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De drie beat 'em ups zijn vanaf 15 januari op Steam, GOG en Amazon beschikbaar. Een prijs is nog niet bekend. The Double Dragon Trilogy verscheen vorig jaar al op mobiele platforms en de Ouya. De pc-versie krijgt een verbeterde soundtrack en een 'videofilter', al wordt niet uitgelegd wat dit precies inhoudt. 

Het pakket bevat Double Dragon, Double Dragon 2: The Revenge en Double Dragon 3: The Rosetta Stone. De games kunnen zowel in arcade- als Story-modus gespeeld worden en bevatten drie moeilijkheidsgraden en lokale en online multiplayer.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou