Nieuws

The Division-uitbreiding bevat loadouts

Eerste uitbreiding komt deze zomer, tweede uitbreiding in herfst of winter

Geschreven door Michel Musters op
Er komen dit jaar twee gratis uitbreidingen voor Tom Clancy’s The Division uit. De eerste, die ergens deze zomer moet verschijnen, bevat de optie voor spelers om loadouts op te slaan.

De uitbreidingen komen geheel gratis en tegelijk uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De eerste update komt ergens in juli of augustus. Daarmee krijgen spelers de optie om zes loadouts op te slaan en die op elk moment tijdens het spelen te selecteren. Niet alleen wapens en gear, maar ook skills en talents worden mee opgeslagen.

De eerste uitbreiding bevat ook Seasons, al is het niet zeker of het zo heet wanneer het lanceert. Deze kortere evenementen bevatten meerdere activiteiten met speciale regels. Ook zullen ze leaderboards krijgen. Elk ‘seizoen’ krijgt specifieke regels, bijvoorbeeld om alleen bepaalde wapens te gebruiken of bepaalde talents links te laten liggen. De seizoenen krijgen exclusieve beloningen die op geen andere manier te verkrijgen zijn. De timing van seizoenen en wat ze precies gaan inhouden wordt later bekendgemaakt. Vooralsnog zijn de seizoenen voor PvE-gameplay bedoeld, al kan dit mogelijk ook uitgebreid worden naar PvP.

Tot slot voegt de eerste uitbreiding ‘feats’ toe, speciale doelen die ontgrendeld worden door specifieke acties te ondernemen in de game. Hieronder valt onder andere het helpen van andere agenten en het onderzoeken van specifieke locaties. Het behalen van deze feats levert unieke cosmetische patches op die spelers kunnen dragen zodat ze ook zichtbaar zijn voor andere spelers.

De tweede uitbreiding, die ergens in de herfst of winter moet verschijnen, bevat meer verhalende content, al werden er verder geen details voor gegeven. Geen van de uitbreidingen bevatten echter nieuwe mapuitbreidingen of levelcaps.

Spelers die vandaag inloggen in The Division ontvangen Anniversay-items, om te vieren dat The Division een jaar live is. Tot maart 11 kunnen er ook dubbel zoveel beloningen worden verdiend aan High Value Targets. Tot slot moet vandaag de bug omtrent de healing boost in Last Stand worden gemaakt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Meer dan 300 duizend Switch-consoles verkocht in Japan Rime verschijnt in mei, Switch-versie duurder
3

Reacties op: The Division-uitbreiding bevat loadouts

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Battlestar28

  • 9 maart 2017 09:04
  Speelt iemand dit nog? Dit was zo saai. Of je nou lvl 1 bent of 50. Alles is hetzelfde. Wapens worden sterker, vijanden worden kogelsponzen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  mcbrew

  • 9 maart 2017 09:40
  @Battlestar28 ik zou zeggen, ga het weer eens spelen. Er is veel veranderd dit jaar.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Mrhotshot85

  • 9 maart 2017 11:02
  @Battlestar28 Wat hierboven al gezegd is.
  Er zijn leuke features toegevoegd en het vergaren van gear is een stuk leuker geworden. Survival mode is ook een aanrader als je van de nodige adrenaline houdt. Niet verwachten het langer dan een maand te spelen maar levert zeker wat uurtjes plezier.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.