Polfeldt vind het getuigen van vertrouwen dat Ubisoft bereid is om financieel risico te lopen en de ontwikkeling niet te haasten: "Het is ontzettend belangrijk voor ons als ontwikkelstudio om te weten dat de eigenaar en uitgever bereid is om een klap op te vangen. En [het uitstel van Watch Dogs] was een enorme klap."

"Ik geloof dat hun aandelen de dag dat het werd aangekondigd met 25% kelderden." Volgens de managing director vraagt het veel moed om dat besluit te nemen. "Voor ons, de ontwikkelaars, is het een belangrijk signaal dat het management achter ons doel staat: dat de game geweldig moet worden."

In januari deden geruchten de ronde dat The Division een release in 2014 niet gaat halen. Volgens een anonieme bron is de engine wel af, maar was de daadwerkelijke ontwikkeling van de game nog maar net begonnen. Tom Clancy's The Division speelt zich af vlak na een omvangrijke biologische aanval die de Verenigde Staten volledig ontwricht. Spelers voeren missies uit om de orde te herstellen en kunnen daarbij andere spelers tegenkomen.