The Division Last Stand-dlc en patch nu uit | Gamer.nl

The Division Last Stand-dlc en patch nu uit | Gamer.nl

Gisteren heeft The Division de laatste betaalde dlc gekregen. The Last Stand introduceert de Last Stand-modus en een nieuwe Incursion. Ook is er een grote gratis patch uitgebracht die meer content toevoegt aan de game.

Zo zijn nieuwe Dark Zone-locaties toegevoegd, een nieuwe Legendary-moeilijkheidsgraad, meer Contamination-evenementen, customization-opties en aanpa ingen aan de wapenbalans. Op de website van de game zijn alle veranderingen te vinden.

De Last Stand-modus houdt in dat de twee teams van acht man strijden om drie punten in de Dark Zone. Het team dat als eerste de maximale score door het behouden van de punten, wint. De nieuwe Incursion, Stolen Signal, gaat om een tv-station dat is overgenomen door de Rikers-gang en de sterkste eindbaas tot nu toe kent.

Een demo voor de game is beschikbaar gesteld op Xbox One en pc. Deze laat spelers zes uur spelen of tot een personage level 8 is geworden. Na de trial kan progre ie worden overgedragen naar de volledige game.

De nieuwe dlc is nu beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc voor 14,99 euro of voor 40 euro met de season pa . Hieronder is de nieuwe trailer te zien.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou