The Division heeft op lancering Manhattan als speelveld | Gamer.nl

The Division heeft op lancering Manhattan als speelveld | Gamer.nl

Tom Clancy's The Division heeft op lancering alleen de New York-wijk Manhattan als speelveld, ondanks dat in eerdere beelden ook wijken als Brooklyn werden getoond.

"Met The Division gaan we voor Midtown Manhattan", aldus creative director Magnus Jansen. "Dit komt omdat we de wijk één op één namaken en door de manier waarop [de virusuitbraak] verloopt. Heel de stad heeft er last van en er zijn geen bronnen meer, dus ook geen benzine meer in auto's, geen verkeer, en je bent te voet."


Jansen meldt dat Midtown Manhatten "een gigantische open wereld" biedt en "meer dan genoeg is om mee aan de slag te gaan". Spelers kunnen veel details verwachten van de spelwereld. 

Het is niet bekend of er later nog meer gebieden van New York aan de game worden toegevoegd. Wel is al bevestigd dat er downloadbare content naar de game komt, maar of het om extra gebieden gaat is niet bekend. 

The Division krijgt op 28 januari een gesloten bèta op Xbox One. De bèta begint op 29 januari op pc en PlayStation 4. De game verschijnt op 8 maart op de drie platformen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou