The Division heeft 9,5 miljoen geregistreerde spelers | Gamer.nl

The Division heeft 9,5 miljoen geregistreerde spelers | Gamer.nl

Tom Clancy's The Division heeft 9,5 miljoen geregistreerde gebruikers, zo laat uitgever Ubisoft weten tijdens het presenteren van zijn jaarcijfers.

Dat betekent niet dat de online shooter ook 9,5 miljoen keer is verkocht, aangezien in een huishouden meerdere mensen een account kunnen aanmaken voor de game. Volgens Ubisoft spelen actieve The Division-spelers gemiddeld zo'n drie uur per dag.


Ubisoft gaf eerder al aan dat The Division de meest succesvolle lancering voor een nieuwe franchise ooit is, waarmee het Destiny van de troon heeft gestoten. Daarnaast waren de verkoopcijfers van Far Cry: Primal ook een nieuw record voor een game die in februari is uitgegeven, al werden er geen specifieke verkoopcijfers gegeven.

De omzet van Ubisoft is afgelopen fiscale jaar wel met 4,8 procent gedaald naar 1,39 miljard euro. Dat is wel meer dan de verwachte 1,36 miljard euro. Tu en nu en 31 maart 2017 is Ubisoft van plan om vijf AAA-games uit te geven: Watch Dogs 2, For Honor, South Park: The Fractured But Whole, Ghost Recon Wildlands en een nieuwe IP. De nieuwe A a in's Creed-game komt voor zover bekend pas later in 2017 uit.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou