The Division Heartland dook al op in de Ubisoft Store

The Division Heartland dook al op in de Ubisoft Store

Er zijn details gelekt over de aankomende free-to-play game The Division Heartland.

De game is namelijk al opgedoken in de Ubisoft Store met het label 'coming soon'. Inmiddels is de pagina door Ubisoft verwijderd. "The Division Heartland is een free-to-play survival-actie multiplayer shooter die zich afspeelt in een kleine stad in Midden-Amerika", luidde de productbeschrijving.

"Vecht samen in PvEvP Storm Operations tegen een groep gevaarlijke Rogue Agents, een agressieve factie die bekendstaat als de Vultures, dat alles tijdens het overleven van een dodelijk virus." Spelers kunnen kiezen uit zes agenten nadat ze hebben gekozen uit drie verschillende klassen met hun eigen voordelen en vaardigheden.

Het lijkt er dus op dat we snel aankondigingen rondom het spel kunnen verwachten. Dat gebeurt mogelijk al tijdens de Ubisoft Forward-presentatie die op 10 september wordt uitgezonden. Naar verwachting komt het spel voor maart 2023 uit. The Division Heartland is een free-to-play-game in de The Division-franchise. Het spel staat los van de andere The Division-games, maar gebruikt wel bekende elementen uit reeks. Zo wordt het derdepersoonsaanzicht behouden. Ook kunnen spelers alleen of met maximaal drie andere gamers spelen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou