Nieuws
The Division Heartland

The Division Heartland dook al op in de Ubisoft Store

Inmiddels alweer verwijderd

Geschreven door Jari Klapwijk op
Er zijn details gelekt over de aankomende free-to-play game The Division Heartland.

De game is namelijk al opgedoken in de Ubisoft Store met het label 'coming soon'. Inmiddels is de pagina door Ubisoft verwijderd. "The Division Heartland is een free-to-play survival-actie multiplayer shooter die zich afspeelt in een kleine stad in Midden-Amerika", luidde de productbeschrijving.

"Vecht samen in PvEvP Storm Operations tegen een groep gevaarlijke Rogue Agents, een agressieve factie die bekendstaat als de Vultures, dat alles tijdens het overleven van een dodelijk virus." Spelers kunnen kiezen uit zes agenten nadat ze hebben gekozen uit drie verschillende klassen met hun eigen voordelen en vaardigheden.

Het lijkt er dus op dat we snel aankondigingen rondom het spel kunnen verwachten. Dat gebeurt mogelijk al tijdens de Ubisoft Forward-presentatie die op 10 september wordt uitgezonden. Naar verwachting komt het spel voor maart 2023 uit. The Division Heartland is een free-to-play-game in de The Division-franchise. Het spel staat los van de andere The Division-games, maar gebruikt wel bekende elementen uit reeks. Zo wordt het derdepersoonsaanzicht behouden. Ook kunnen spelers alleen of met maximaal drie andere gamers spelen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Jsaux' dock voor Steam Deck breidt M.2-opslag uit Philips Hue-lampen nu ook aan te sturen met Corsair iCUE
0

Reacties op: The Division Heartland dook al op in de Ubisoft Store

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.