Nieuws
Division 2

The Division 2-uitbreiding Warlords of New York verschijnt in maart

Doe Manhattan wederom aan

Geschreven door Michel Musters op
Ubisoft heeft Warlords of New York onthuld, een nieuwe betaalde uitbreiding voor The Division 2 die op 3 maart verschijnt.

Zoals de naam al doet vermoeden speelt de uitbreiding zich in New York af. Dat is opvallend, omdat The Division 2 zich geheel in Washington DC afspeelde en de eerste The Division al in New York gesitueerd was.

De eerste The Division was echter geen precieze één-op-één-kopie van New York, en Warlords of New York moet dat wel bieden - althans van een aantal wijken in het onderste gedeelte van Manhattan, namelijk Battery Park, Wall Street, Chinatown en Two Bridges.

De uitbreiding voegt een nieuwe levelcap toe van 40. Spelers moeten level 30 en World Tier 5 zijn om de nieuwe campagne te spelen. Daarbij zitten er nieuwe wapens, gear en skills in de uitbreiding. Tot slot komt er in de loop van de lente ook een nieuwe raid naar de game.

Warlords of New York is vanaf 3 maart beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

People Can Fly's Outriders komt ook naar PS5 en Xbox Series X Live om 18:00: Ron speelt The Pedestrian
1

Reacties op: The Division 2-uitbreiding Warlords of New York verschijnt in maart

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  darkmanwls

  • 12 februari 2020 14:51
  Laat ze eerst maar eens de pc versie van de game fixen. Nog steeds vreemde slowdowns en crashes, zelfs op high end systemen. De fora staan er vol mee en ubisoft negeert het vooral.
  Ik heb de game, wil t graag spelen, maar omdat het door bovenstaande redenen zo goed als onspeelbaar is wordt het niet gespeeld.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.