Nieuws
The Division 2

The Division 2-uitbreiding krijgt korte animatiefilm

Warlords of New York verschijnt op 3 maart

Geschreven door Jacco Peek op
Ubisoft heeft een korte animatiefilm voor de The Division 2-uitbreiding Warlords of New York uitgebracht. De beelden draaien om de jacht op Aaron Keener.

Keener speelde eerder een rol in de eerste The Division, waar hij werd geïntroduceerd als een corrupte Division-agent. In Warlords of New York keren spelers terug naar de locatie van het eerste deel om hem en andere corrupte agenten op te sporen in Lower Manhattan.

Recent onthulde Ubisoft gameplaybeelden en details over de dlc. Het New York van de uitbreiding is groter dan het eerste deel, met verschillende nieuwe wijken die eerste fungeerden als onderdeel van de Dark Zone. Ook richt Warlords of New York zich meer op het verhaal, wordt het maximaal behaalbare level verhoogd naar 40 en moet het eenvoudiger worden om een uitrusting te kiezen dankzij duidelijkere statistieken.

Ter ere van de uitbreiding is The Division 2 van 27 februari tot en met 2 maart gratis speelbaar. Warlords of New York verschijnt op 3 maart voor PlayStation 4, Xbox One en pc en kost dertig euro. De uitbreiding is geen onderdeel van de Year One-pas.

Dit artikel delen:

Lees meer

Adult Swim kondigt Samurai Jack: Battle Through Time aan Batman: The Enemy Within onderdeel van Games With Gold maart
0

Reacties op: The Division 2-uitbreiding krijgt korte animatiefilm

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.