Nieuws
The Division 2

Details The Division 2-raid gelekt

Locaties, doelstellingen en prestaties onthuld

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
In een datamine zijn nieuwe details onthuld over de eerste raid van The Division 2. Onder andere de locaties, doelstellingen en vrij te spelen prestaties van Operation Dark Hours kunnen worden opgemaakt uit de bestanden van het spel.

In juni 2018 onthulde Ubisoft dat The Division 2 raids gaat bevatten. Behalve dat de eerste raid van het spel Operation Dark Hours gaat heten en een activiteit is voor acht spelers, is er echter nog weinig bekendgemaakt over de endgame-modus. Op de subreddit van The Division heeft gebruiker KevinDavid40 nu een bericht geplaatst met nieuwe details over de raid, welke hij heeft verkregen via een datamine.

Naast het icoon van de raid, kan uit de bestanden van The Division 2 worden opgemaakt dat de raid begint op Ronald Reagon Airport. Hier moet het team een konvooi tegenhouden, om zich vervolgens een weg te banen over de Memorial Bridge richting Arlington Island. In een aantal doelstellingen, waarvan de volgorde niet bekend is, is verder te zien dat het team tijdens de raid onder andere moet opsplitsten, een luitenant moet doden en gestolen GPS-coördinaten moet vinden.

The Division 2

In de datamine zijn ook vier prestaties ontdekt voor de raid. Spelers kunnen deze vrijspelen door in minder dan twee minuten te ontsnappen van de Interceptors, wraak te nemen op een Hunter, het meeste aantal kills te behalen met het eigen Signature-wapen en door binnen een uur de overkant van de brug te bereiken. De laatstgenoemde prestatie suggereert dat de raid op grote schaal plaatsvindt en veel tijd in beslag gaat nemen.

Het is nog niet bekend wanneer de eerste The Division 2-raid te spelen is. Lees hier over onze eerste indruk van het spel en beluister de podcast, waarin Ron en Erik vertellen hoe het tweede deel in de serie de grootste kritiekpunten oplost.

The Division 2 is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Tien BAFTA Game Awards-nominaties voor God of War A Plague Tale: Innocence is een game om in de gaten te houden
1

Reacties op: Details The Division 2-raid gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    vankatoen

    • 18 maart 2019 17:08
    Ik ben erg benieuwd. Manmanman, wat is t toch een mooi spel. Ik vermaak me er kostelijk mee. Het schiet enorm lekker weg. Ik ben nog niet toegekomen aan end game (nu level 21) maar het is naar mijn mening nu al 10x beter dan de eerste.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.