Update: The Division 2-open bèta is live

Update: The Division 2-open bèta is live

Update: De open bèta van The Division 2 is vandaag van start gegaan op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Er is grofweg 50 GB vereist om de game te kunnen downloaden.

Origineel bericht: In maart gaat de open bèta van The Division 2 van start. Op de website van de game zijn nu meer details onthuld over de testperiode.

Begin februari vond de gesloten bèta van The Division 2 plaats en eerder deze maand werd bekend dat de open bèta van het spel loopt vanaf 1 tot en met 4 maart. Op de The Division 2-website zijn nu meer details gegeven over de tijden, content en beloningen van de testperiode.

De publieke bèta is gratis te spelen op pc, Xbox One en PlayStation 4. Het spel kan al vanaf 28 februari van tevoren worden geladen en op 1 maart gaat om 10:00 uur Nederlandse tijd de open bèta van start. De bèta duurt vier dagen en eindigt op 5 maart 10:00 uur.

The Division 2

De content van de open bèta is grotendeels hetzelfde als dat van de gesloten test. Zo zijn er vijf missies te spelen in de open wereld, kan een gevaarlijke Dark Zone worden ontdekt, is er een multiplayer-modus waar twee teams van vier het tegen elkaar opnemen en zijn er drie specialicaties om uit te proberen in een endgame-missie.

Ook bevat de publieke bèta drie speelbare missies uit het hoofdverhaal van The Division 2. Dit is één meer dan in de gesloten bèta.

The Division 2

Spelers die meedoen aan de open bèta van The Division 2 kunnen ook beloningen verdienen. Alle deelnemers, waaronder spelers van de gesloten bèta, krijgen sowieso een DC Patriot-skin voor wapens in het spel. Verder krijgen alle spelers van de open bèta een Capitol Hill-beeldje, kan een loot crate-sleutelhanger verdiend worden door de missie in de Dark Zone te voltooien en is de beloning voor het uitspelen van de endgame-missie een Capitol Hill-band voor om de arm.

Alle genoemde beloningen die vrijgespeeld worden tijdens de open bèta worden meegenomen naar het volledige spel.

The Division 2

The Division 2 wordt uitgebracht op 15 maart voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

“De bèta duurt vier dagen, maar het is niet bekend rond welke tijd de testperiode is afgelopen.” Volgens mij staat er op het plaatje toch echt “End march 5 10AM CET.

0

Aanbevolen voor jou