Nieuws
The Division 2

The Division 2 krijgt raids en gratis uitbreidingen

Nieuwe trailer getoond

Geschreven door Michel Musters op
Ubisoft heeft tijdens zijn E3-persconferentie een nieuwe filmische trailer van The Division 2 getoond, alsmede meer informatie over de titel gegeven.
Gisteren toonde Ubisoft al uitgebreid gameplay van de titel op de Microsoft-conferentie. Ubisoft heeft vandaag laten weten dat spelers één van drie specifieke specialisaties kunnen kiezen en daarmee unieke eigenschappen krijgen. Daarbij kunnen acht spelers het samen opnemen in raids. In de eerste The Division zaten geen raids.


In het eerste jaar na de lancering komen er drie uitbreidingen voor The Division 2 uit. Elk van de drie episodes heeft nieuwe verhaallijnen. Al deze uitbreidingen zijn geheel gratis.

The Division 2 verruilt New York voor Washington D.C., waar wetteloosheid heerst nadat een virus het merendeel van de bevolking heeft uitgeroeid. Corrupte elementen in de overheid dreigen een nieuwe burgeroorlog te ontketenen en de agenten van The Division moeten dit voorkomen.

De game komt op 15 maart 2019 uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Skull & Bones in 2019 te spelen Trials Rising gaat februari 2019 uit de startblokken
1

Reacties op: The Division 2 krijgt raids en gratis uitbreidingen

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Stickz

  • 12 juni 2018 07:33
  Ga deze zeker in de gaten houden. Heb deel 1 met veel plezier gespeeld, al was hij op ten duur te eentonig aan het worden. Ben benieuwd!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.