The Day Before uitgesteld naar 10 november

The Day Before uitgesteld naar 10 november

MyTona en Fntastic hebben de mmo-survivalgame The Day Before uitgesteld naar 10 november.

De pc-versie van de game stond na een eerder uitstel eigenlijk gepland voor een release op 1 maart, maar dat blijkt niet meer haalbaar. 

De hoofdreden van het uitstel is een probleem met het handelsmerk voor de game. In de Verenigde Staten heeft iemand anders, kort na de aankondiging van de game, een handelsmerk op de naam vast laten leggen. Inmiddels is de Steam-pagina van het spel daardoor ook offline gehaald.

Fntastic laat weten eigenlijk een uitgebreide gameplayvideo van het spel uit te willen geven deze maand. Men moet nu eerst met hun advocaten in gesprek gaan of dat überhaupt mogelijk is gezien de kwestie met het handelsmerk.

The Day Before draait om overleven in een post-apocalyptisch Amerika dat wordt geteisterd door vleesetende geïnfecteerden en overlevenden die elkaar doden voor voedsel en wapens. Spelers moeten samenwerken - of het tegen elkaar opnemen - om te overleven. Het onderzoeken van verlaten huizen, wolkenkrabbers en wagens is daar een belangrijk onderdeel van. De game moet op een later moment ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Dit is echt bullshit want de naam The Day Before is letterlijk getrademarkt door hun. tmsearch.uspto.gov/bin/showfield?f=doc&state=4803:hg26ad.2.1 Session expired, maar je kan deze website gebruiken om trademarkts te checken.

0

Aanbevolen voor jou