The Darkness II Limited Edition aangekondigd | Gamer.nl

The Darkness II Limited Edition aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Limited Edition bevat een speciale illustratie van Marc Silvestri, mede-bedenker van de stripboeken van The Darkne . Verder zijn er een aantal in-game bonu en zoals twee upgrades voor spelers hun personage: Gourmet Hearts, dat een bonus geeft voor het eten van harten en Relic Hunter, dat geheime verzamelbare voorwerpen helpt vinden.

Ook krijgen spelers de Crazy Abdul-outfit voor de Darkling waaraan hoofdpersoon Jackie Estacado gebonden is. Tot slot biedt de speciale editie een code om volume 1 en 2 van The Darkne : Origins te downloaden. Wie de normale versie van het spel nu pre-ordert, krijgt zonder extra kosten de Limited Edition geleverd. Dit betreft echter een tijdelijke actie, zo laat 2K Games weten.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou