The Dark Pictures: Switchback VR 'maakt knipperen met ogen eng'

The Dark Pictures: Switchback VR 'maakt knipperen met ogen eng'

Spelers die The Dark Pictures: Switchback VR straks spelen kunnen dankzij de eye-tracking-technologie van PlayStation VR2 straks een spannende situatie verwachten.

Dat blijkt uit een artikel uit het meest recente nummer van Edge Magazine (via Mp1st). Zoals al bekend was, kunnen de camera's in de aankomende vr-helm de beweging van de ogen van spelers in de gaten houden. In de aankomende horrorgame van Supermassive wordt daar op unieke wijze gebruik van gemaakt.

Het Edge-artikel omschrijft een situatie waarbij spelers in de game voor een deur komen te staan met de melding 'niet knipperen'. In de kamer achter de deur zijn ogenschijnlijk levenloze mannequins te vinden die alleen bewegen wanneer mensen met hun ogen knipperen - elke keer als men knippert, komen de mannequins dus op een andere plek te staan.

The Dark Pictures: Switchback VR is een on-rails shooter, vergelijkbaar met Until Dawn: Rush of Blood op de eerste PSVR. Spelers doen in deze nieuwe horrorgame onder andere een spookschip, een hotel, een woestijn met vampiers en het oude New England aan. De game verschijnt op 22 februari, op dezelfde dag als de nieuwe vr-headset zelf, en gaat 39,99 euro kosten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Klinkt te gek :D

0
test

Hoewel dit een gave feature is, snap ik echt niet waarom deze game on rails is. Ja in VR is dit zeker het meest comfortabel maar na 1 level ben je hier toch op uit gekeken?

0
test

@smoothy101 De PSVR game van Until Dawn was hetzelfde maar verre van saai na 1 level. Het was zelfs zo dat ik steeds meer genoot van de mix tussen thrillride en shooter.

0

Aanbevolen voor jou