The Dark Pictures: Switchback VR komt tegelijk met PlayStation VR2 uit

The Dark Pictures: Switchback VR komt tegelijk met PlayStation VR2 uit

Het eerder aangekondigde The Dark Pictures: Switchback VR komt net als de PlayStation VR2 op 22 februari 2023 uit.

Switchback werd eerder dit najaar al aangekondigd en komt exclusief naar PlayStation VR2. Het gaat om een on-rails shooter, vergelijkbaar met Until Dawn: Rush of Blood op de eerste PSVR. Spelers doen in deze nieuwe horrorgame onder andere een spookschip, een hotel, een woestijn met vampiers en het oude New England aan.

Nu is dus bekend dat het spel op 22 februari 2023 uitkomt, op dezelfde dag als de nieuwe vr-headset zelf. De game gaat 39,99 euro kosten. Mensen die het spel op PlayStation Store reserveren, ontvangen een Inferno Pack-pre-order. Daarin zit een speciale Demon Handgun, een Gold Gun en een speciaal doodshoofd en een bobble head voor het karretje waar spelers in de game in rondrijden.

Diverse andere PlayStation VR2-games zijn al bevestigd voor een releasedatum op 22 februari, waaronder Horizon Call of the Mountain, No Man's Sky en Cities VR. Hieronder is nog eens de onthullingstrailer van The Dark Pictures: Switchback VR te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat ziet er veel geld uit voor een standaard on rails shooter. Half life alyx zou pas een echte system seller zijn inclusief mod support.

0

@do365nic Laten we eerlijk wezen. De meest gespeelde VR games, zijn nog altijd games waar de speler zelf niet constant hoeft te bewegen, maar waar juist veel op je afkomt.

0
test

@Recon31 Gelukkig zijn we al wat verder dan games zoals Beat Saber. Uit mijn eigen steam library: Hellblade, Phasmofobia, Halflife Alyx, Boneworks, Bonelab, Red Matter, Echo VR (oculus store), Arizona sunshine, Walking dead, Pavlov, Lone Echo, Population One. Letterlijk geen 1 game waar je stil staat en wat op je af komt. Tijden veranderen ;)

0

Op het moment dat een spel als Assassins Creed Odessey in first person VR uitkomt dan kijk ik wel eens of ik een PSVR2 kan vinden. Ik heb PSVR 1 maar vond het game aanbod teleurstellend.

0

Aanbevolen voor jou