The Dark Pictures: House of Ashes komt op 22 oktober uit

The Dark Pictures: House of Ashes komt op 22 oktober uit

The Dark Pictures: House of Ashes komt op 22 oktober uit.

Het gaat om het nieuwste deel in The Dark Pictures Anthology, genaamd House of Ashes, van Supermassive Games (de makers van Until Dawn). Een groep Amerikaanse soldaten is op een missie in Irak, maar ze zakken door de grond van de woestijn en komen in een eeuwenoude tempel van het Akkadische rijk terecht. Deze tempel zou zijn gebouwd door koning Naram-Sin in een poging een vloek die de goden op zijn volk hebben afgeroepen te laten verdwijnen. Er leeft een nest van mysterieuze en gewelddadige monsters in deze tempel.

Het spel draait om vijf personages, waaronder CIA-agent Rachel King, een rol die wordt vertolkt door actrice Ashley Tisdale. De vijf personages zijn gedurende de game allemaal speelbaar. Naast King zijn er een aantal marines speelbaar en zelfs een Irakese officier. Het vijftal zal zijn vooroordelen moeten overkomen om een weg uit de tempel te vinden. Alle vijf de personages kunnen het overleven of sterven.

Qua gameplay wordt Man of Medan vergelijkbaar met de vorige games in de horrorreeks: het spel bevat spannende actiemomenten en laat spelers tijdens dialogen en gameplay keuzes maken. Deze keuzes hebben invloed op het verloop van het verhaal. Er zijn ook verschillende eindes beschikbaar.

The Dark Pictures: House of Ashes moet op 22 oktober verschijnen op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Hieronder is een nieuwe verhalende trailer te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou