The Crown Tundra-uitbreiding Pokémon Sword en Shield verschijnt op 23 oktober

The Crown Tundra-uitbreiding Pokémon Sword en Shield verschijnt op 23 oktober

De The Crown Tundra-uitbreiding voor Pokémon Sword en Shield verschijnt op 23 oktober. Dat kondigde de The Pokémon Company onder andere aan middels een presentatie.

De uitbreiding staat gepland voor deze herfst en brengt spelers naar een nieuw besneeuwd toendragebied. Daar zijn zo'n honderd pokémon te vinden die ontbreken in de Pokédex en kunnen spelers alle legendarische monsters uit de voorgaande games vangen.

Ook voegt de uitbreiding een coöperatieve modus genaamd Dynamax Adventure toe, waarin vier spelers samen Dynamax-pokémon kunnen bevechten. Verder wordt het Galarian Star Tournament toegevoegd, een nieuwe versie van de Galar League met bekende trainers uit de hoofdgame en The Isle of Armore-dlc.

Op 6 november verschijnen daarnaast uitbreidingspasbundels van Pokémon Sword en Shield, die de game en de uitbreidingen bevatten.

Om de release van de uitbreidingen te vieren zijn acht verschillende varianten van Pikachu verkrijgbaar middels codes, die via verschillende kanalen worden verspreid. Momenteel is de eerste verkrijgbaar door de code P1KACHUGET in Pokémon Sword en Shield in te voeren.

The Pokémon Company onthult ook dat Pokémon Home-gebruikers voor het einde van het jaar pokémon uit Pokémon Go naar Pokémon Sword en Shield kunnen overzetten via Pokémon Home.

The Crown Tundra is onderdeel van de uitbreidingspas voor Pokémon Sword en Shield voor Nintendo Switch. De uitbreiding wordt op 23 oktober toegevoegd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

hoe kan je alle voorgaande legendarische pokemon's vangen? en geldt dit ook voor arceus :D? wil hem zo graag vangen.

0

Aanbevolen voor jou