Nieuws
Pokemon

The Crown Tundra-uitbreiding Pokémon Sword en Shield verschijnt op 23 oktober

Alle legendarische pokémon keren terug

Geschreven door Jacco Peek op
De The Crown Tundra-uitbreiding voor Pokémon Sword en Shield verschijnt op 23 oktober. Dat kondigde de The Pokémon Company onder andere aan middels een presentatie.

De uitbreiding staat gepland voor deze herfst en brengt spelers naar een nieuw besneeuwd toendragebied. Daar zijn zo'n honderd pokémon te vinden die ontbreken in de Pokédex en kunnen spelers alle legendarische monsters uit de voorgaande games vangen.

Ook voegt de uitbreiding een coöperatieve modus genaamd Dynamax Adventure toe, waarin vier spelers samen Dynamax-pokémon kunnen bevechten. Verder wordt het Galarian Star Tournament toegevoegd, een nieuwe versie van de Galar League met bekende trainers uit de hoofdgame en The Isle of Armore-dlc.

Op 6 november verschijnen daarnaast uitbreidingspasbundels van Pokémon Sword en Shield, die de game en de uitbreidingen bevatten.

Om de release van de uitbreidingen te vieren zijn acht verschillende varianten van Pikachu verkrijgbaar middels codes, die via verschillende kanalen worden verspreid. Momenteel is de eerste verkrijgbaar door de code P1KACHUGET in Pokémon Sword en Shield in te voeren.

The Pokémon Company onthult ook dat Pokémon Home-gebruikers voor het einde van het jaar pokémon uit Pokémon Go naar Pokémon Sword en Shield kunnen overzetten via Pokémon Home.

The Crown Tundra is onderdeel van de uitbreidingspas voor Pokémon Sword en Shield voor Nintendo Switch. De uitbreiding wordt op 23 oktober toegevoegd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Among Us is 100 miljoen keer gedownload Drown Audio Tactile Earphones bieden extreme immersie tijdens games
1

Reacties op: The Crown Tundra-uitbreiding Pokémon Sword en Shield verschijnt op 23 oktober

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    vladimirr

    • 29 september 2020 16:11
    hoe kan je alle voorgaande legendarische pokemon's vangen? en geldt dit ook voor arceus :D? wil hem zo graag vangen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.