The Crew komt op 2 december uit en gelijk met die release krijgen seizoenspashouders de twee exclusieve auto's McLaren 12C en Ferrari 458 Speciale. In januari krijgen alle spelers, ook mensen zonder de seizoenspas, gratis een nieuwe PvP-modus, nieuwe missies en opvoersets.

De seizoenspas biedt verder een exclusieve content, maar geeft wel vervroegde toegang tot de vier aangekondigde autopakketten. Het eerste pakket, genaamd Extreme Car Pack, bevat krachtige auto's en verschijnt in januari. De Speed Car Pack met sportwagens volgt in februari en de Vintage Car Pack met klassieke wagens in maart. De laatste van de vier is de Raid Car Pack, met off-road voertuigen, die in april uitkomt.

Bij alle wagens zitten de officiële carrosseriekleuren en velgen, plus een exclusieve sticker per pakket. Die autopakketten kosten los 6,99 euro. 

De seizoenspas kost 24,99 euro. Deze zit ook in The Crew Gold Edition, die via Uplay, PlayStation Network en Xbox Marketplace (alleen Xbox One) verkrijgbaar is. De seizoenspas zelf is ook beschikbaar op Xbox 360.