The Crew krijgt eerste dlc-pakket The Extreme Pack | Gamer.nl

The Crew krijgt eerste dlc-pakket The Extreme Pack | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

The Extreme Pack bevat de drie raceauto's Aston Martin V12 Zagato, Abarth 500 en 2013 SRT Viper GTS. De auto's kunnen aangepast worden met andere kleuren, velgen, interieurs en meer. De bundel kost 6,99 euro en kwam vorige week al gratis uit voor seizoenspashouders. De bundel is de eerste van de vier dlc-pakketten die voor april uitkomen. De wagens zijn ook los verkrijgbaar.

Ook zijn er nieuwe mi ies speelbaar. Vertigo is een snelle race langs de Colorado River. Rollercoaster stuurt de spelers naar een bergtop en weer naar beneden. Slip and Slide speelt zich af op ijs en sneeuw en Hurricane laat de speler door een bouwplaats racen terwijl hij of zij stunts uitvoert.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou