Nieuws
The Callisto Protocol

The Callisto Protocol-video hint naar aankondiging deze week

Gevonden via een telefoonnummer uit een eerder verschenen promo

Geschreven door Michel Musters op
Een gevonden video van aankomende horrorgame The Callisto Protocol lijkt naar een aankondiging of onthulling te hinten later deze week.

In een recentelijk verschenen promo van The Callisto Protocol is een telefoonnummer te zien. Twitter-gebruiker Shinobi602 - die zelf ook werkzaam is in de game-industrie - besloot een tekstbericht naar het nummer te sturen. 

Hij ontving daarop een videobericht met diverse woorden die in beeld kwamen, zoals 'geheimen', 'antwoorden' en 'leugens'. Het bericht eindigde met een datum: 29 september, oftewel aanstaande donderdag. De video is hieronder te zien.

Het is niet duidelijk wat er op 29 september precies staat te gebeuren. Wellicht wordt er dan bijvoorbeeld een nieuwe trailer van The Callisto Protocol getoond.

The Callisto Protocol speelt zich in de toekomst af in een gevangeniskolonie op Callisto, een maan van Jupiter. Mensen moeten deze gevangenis, genaamd Black Iron Prison, zien te ontsnappen en diens verschrikkelijke geheimen ontdekken.

De game wordt ontwikkeld door de nieuwe studio Striking Distance van Glen Scofield. Hij was voorheen werkzaam bij Dead Space-studio Visceral Games en Sledgehammer Games. Striking Distance is onderdeel van PUBG Corporation en daarom zou de game in eerste instantie deel uitmaken van het PUBG-universum, maar dat is inmiddels niet meer het geval.

The Callisto Protocol komt op 2 december uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Skategame Session: Skate Sim is nu verkrijgbaar Rare: 'GoldenEye-heruitgave mogelijk maken duurde langer dan gewild'
1

Reacties op: The Callisto Protocol-video hint naar aankondiging deze week

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Slicesilencer

    • 26 september 2022 15:30
    Ik moet zeggen dat ik toch wel erg uitkijk naar deze game. Ben heel erg benieuwd of deze nieuwe studio een mooie game weet neer te zetten

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.