The Callisto Protocol-video hint naar aankondiging deze week

The Callisto Protocol-video hint naar aankondiging deze week

Een gevonden video van aankomende horrorgame The Callisto Protocol lijkt naar een aankondiging of onthulling te hinten later deze week.

In een recentelijk verschenen promo van The Callisto Protocol is een telefoonnummer te zien. Twitter-gebruiker Shinobi602 - die zelf ook werkzaam is in de game-industrie - besloot een tekstbericht naar het nummer te sturen. 

Hij ontving daarop een videobericht met diverse woorden die in beeld kwamen, zoals 'geheimen', 'antwoorden' en 'leugens'. Het bericht eindigde met een datum: 29 september, oftewel aanstaande donderdag. De video is hieronder te zien.

Het is niet duidelijk wat er op 29 september precies staat te gebeuren. Wellicht wordt er dan bijvoorbeeld een nieuwe trailer van The Callisto Protocol getoond.

The Callisto Protocol speelt zich in de toekomst af in een gevangeniskolonie op Callisto, een maan van Jupiter. Mensen moeten deze gevangenis, genaamd Black Iron Prison, zien te ontsnappen en diens verschrikkelijke geheimen ontdekken.

De game wordt ontwikkeld door de nieuwe studio Striking Distance van Glen Scofield. Hij was voorheen werkzaam bij Dead Space-studio Visceral Games en Sledgehammer Games. Striking Distance is onderdeel van PUBG Corporation en daarom zou de game in eerste instantie deel uitmaken van het PUBG-universum, maar dat is inmiddels niet meer het geval.

The Callisto Protocol komt op 2 december uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik moet zeggen dat ik toch wel erg uitkijk naar deze game. Ben heel erg benieuwd of deze nieuwe studio een mooie game weet neer te zetten

0

Aanbevolen voor jou