The Callisto Protocol laat spelers vijanden in stukjes hakken

The Callisto Protocol laat spelers vijanden in stukjes hakken

De aankomende ruimtehorrorgame The Callisto Protocol moet extreem goor worden, met de mogelijkheid om vijanden in stukjes te hakken.

Dat heeft regisseur Glen Scofield van Striking Distance verteld in een interview met Eurogamer. Daarbij meldt hij dat de game goorder moet worden dan het spel dat ter inspiratie stond, Dead Space. Die game werd ook ontwikkeld door Scofield en liet spelers ledematen van vijanden afschieten.

"Het heeft behoorlijk afgrijselijke momenten. We hebben een speciale Gore Engine, we hebben Gore-technologie gemaakt. Je kunt personages in stukken hakken en er steken dan botten uit enzo. We renderen het zodat alles nat oogt. Dit kan met elk personage in de game - stukken van het lichaam afbreken, of stukken van het gezicht, stukken van het hoofd. Het is erg geavanceerd vergeleken met Dead Space."

The Callisto Protocol speelt zich in de toekomst af in een gevangeniskolonie op Callisto, een maan van Jupiter. Mensen moeten deze gevangenis, genaamd Black Iron Prison, zien te ontsnappen en diens verschrikkelijke geheimen ontdekken. Het spel komt op 2 december uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zo een Gore engine zou ik ook in de nieuwe GTA willen zien.

0
test

Kan niet wachten op dit spel! Day 1 net als de dead space remake

0

Aanbevolen voor jou