The Binding of Isaac: Rebirth in november naar Steam, PS4 en Vita | Gamer.nl

The Binding of Isaac: Rebirth in november naar Steam, PS4 en Vita | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

In 2012 kondigde uitgever Nicalis de console-versie aan. Deze zou eind 2013 uitkomen. Rebirth is de vernieuwde versie van de originele dungeon-crawler. Deze versie voegt co-op voor twee spelers toe en biedt dubbel zoveel content.

Het spel kan al gereserveerd worden op Steam voor vijftien euro. Nicalis was in gesprek met Nintendo voor een 3DS-release. Nintendo wees de game echter af wegens 'dubieuze religieuze inhoud'. Sinds de jaren '90 had Nintendo geen gamerelease meer geblokkeerd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou