The Binding of Isaac krijgt demo en update | Gamer.nl

The Binding of Isaac krijgt demo en update | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De demo is te downloaden via website Newgrounds en laat spelers twee levels van de game uit proberen. Daarin kunnen zij al een aantal van de bazen die in de volledige game zitten tegenkomen en deze te lijf gaan met een van de zestig items die beschikbaar zijn.

Het nieuwe hoofdstuk dat aan The Binding of Isaac wordt toegevoegd via een update, The Final Chapter, is bedoeld voor spelers die de game al uitgespeeld hebben. Verder brengt de update een nieuw speelbaar personage, Eve, twintig nieuwe items en drie nieuwe bazen. Ook zijn er extra achievements te verdienen. De update voor het spel verschijnt 31 oktober. 

Dungeon Crawler

The Binding of Isaac is een game die draait om het uitpluizen van kerkers vol monsters en geheime voorwerpen. In dit geval doet de kelder in het huis van hoofdpersoon Isaac dienst als kerker, waarin hij steeds dieper afdaalt en steeds lastigere vijanden tegenkomt. De verschillende levels worden willekeurig gegenereerd en dus kunnen vijanden en bazen die spelers tegenkomen per se ie afwijken.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou