The Binding of Isaac-kaartspel staat op Kickstarter | Gamer.nl

The Binding of Isaac-kaartspel staat op Kickstarter | Gamer.nl

Op href="https://www.kickstarter.com/projects/isaacfoursouls/the-binding-of-isaac-four-souls?ref=project_tweet" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Kickstarter</a> kunnen fans een kaartspel van The Binding of Isaac backen, dat wordt gemaakt door de bedenker van de videogame zelf.

Het spel, The Binding of Isaac: Four Souls genaamd, is nog een maand beschikbaar op Kickstarter. De game zit vol personages en voorwerpen uit The Binding of Isaac. Maker Edmund McMillen vertelt: "Het lijkt erg op de originele videogame, maar het speelt heel anders." Ook laat hij weten dat het ontwerpen van Four Souls erg serieus wordt genomen en dat het niet simpelweg een "cashgrab" is.

Four Souls bevat 308 kaarten, twee dobbelstenen en honderd munten. Verder is er een uitbreiding die 68 kaarten toevoegt en wordt er meer content als Kickstarter Exclusives toegevoegd via stretch goals.

Voor het spel moeten spelers ruilen en samenwerken om bazen te verslaan, maar steken ze ook elkaar in de rug om de ultieme winnaar te worden. Monsters verslaan levert loot en soms ook zielen op. De eerste persoon die vier zielen van monsters verzamelt wint. Four Souls kan gespeeld worden met twee tot en met vier spelers.

Naast The Binding of Isaac: Four Souls werkt McMillen ook aan de videogames The Legend of Bum-bo en The End is Nigh.

The Binding of Isaac Four Souls
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou