The Binding of Isaac: Afterbirth krijgt mod tools | Gamer.nl

The Binding of Isaac: Afterbirth krijgt mod tools | Gamer.nl

swapitems="function (a,b){return this[a]=this.splice(b,1,this[a])[0],this}">The Binding of Isaac: Rebirth krijgt een selectie aan mod tools voor de uitbreiding Afterbirth. Dit bevestigt Tyrone Rogriquez op de officiële The Binding of Isaac-blog. </p>

Afterbirth krijgt ‘modification support’ in de vorm van een Room Editor, Animation Editor, Lua-ondersteuning en de mogelijkheid om item pools aan te pa en. “Ik ben een beetje stil geweest over mod-ondersteuning in het verleden. Niet omdat ik het niet wilde doen, maar omdat ik het goed wilde doen”, zegt Tyrone Rodriquez, de medeontwikkelaar van Nicalis.

De nieuwe tools geeft spelers de optie ruimtes te vormen en ze vol te stoppen met items, vallen en vijanden. De Lua-ondersteuning brengt de meeste verandering met zich mee. “Met volledige Lua-ondersteuning kunnen spelers nieuwe vijanden, items en effecten creëren en zelfs een hele nieuwe game maken”, zegt Rodriquez. Afterbirth bevat naast dit alles ook nieuwe eindbazen en items en voegt een Beastiary toe, waarin informatie over vijanden te lezen is.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou