The Banner Saga volgende week uit op Origin Access | Gamer.nl

The Banner Saga volgende week uit op Origin Access | Gamer.nl

De rpg The Banner Saga maakt vanaf 5 april onderdeel uit van Origin Access. Dit bevestigt Origin op het officiële Twitter-kanaal. 

The Banner Saga kwam oorspronkelijk uit in 2014 en vertelt het verhaal van de Vikingen, waarin de keuze van de speler centraal staat. De keuzes die de speler maakt, hebben invloed op de reis van de personages in het spel. Het spel biedt onder andere 25 verschillende personages en multiplayergevechten. De game is aan te schaffen via Origin voor 19,99 euro, maar is vanaf 5 april dus ook te vinden in de Origin Acce -vault.

Origin Acce is een nieuwe service waarin spelers voor vier euro per maand toegang krijgen tot The Vault. Deze Vault bestaat uit gratis pc-games en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe titels. Daarnaast krijgen spelers Play First-proefversies, waarbij zij spellen vroegtijdig kunnen spelen. De progre ie die zij in deze proefversies spelen, wordt overgezet naar de volledige game als zij deze besluiten aan te schaffen.

Ook krijgen Origin Acce -leden exclusieve kortingen, waaronder automatisch 10% korting op aankopen op Origin. Tevens krijgen leden korting op uitbreidingen, nieuwe releases en acties.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou