Nieuws
The Banner Saga

The Banner Saga volgende week uit op Origin Access

Vanaf 5 april onderdeel van The Vault 

Geschreven door Aida . op

De rpg The Banner Saga maakt vanaf 5 april onderdeel uit van Origin Access. Dit bevestigt Origin op het officiële Twitter-kanaal. 

The Banner Saga kwam oorspronkelijk uit in 2014 en vertelt het verhaal van de Vikingen, waarin de keuze van de speler centraal staat. De keuzes die de speler maakt, hebben invloed op de reis van de personages in het spel. Het spel biedt onder andere 25 verschillende personages en multiplayergevechten. De game is aan te schaffen via Origin voor 19,99 euro, maar is vanaf 5 april dus ook te vinden in de Origin Access-vault.

Origin Access is een nieuwe service waarin spelers voor vier euro per maand toegang krijgen tot The Vault. Deze Vault bestaat uit gratis pc-games en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe titels. Daarnaast krijgen spelers Play First-proefversies, waarbij zij spellen vroegtijdig kunnen spelen. De progressie die zij in deze proefversies spelen, wordt overgezet naar de volledige game als zij deze besluiten aan te schaffen.

Ook krijgen Origin Access-leden exclusieve kortingen, waaronder automatisch 10% korting op aankopen op Origin. Tevens krijgen leden korting op uitbreidingen, nieuwe releases en acties.

Bron: Twitter

Dit artikel delen:

Lees meer

Battleborn (hands-on) Eerste info en beelden van Pokémon Go-bèta gelekt
0

Reacties op: The Banner Saga volgende week uit op Origin Access

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.