The Ascent-ontwikkelaar sluit PlayStation 5-versie niet uit

The Ascent-ontwikkelaar sluit PlayStation 5-versie niet uit

Neon Giant, de ontwikkelaar van The Ascent, sluit een PlayStation 5-versie niet uit.

De game verscheen eerder dit jaar op Xbox Series X en S, Xbox One en pc en is ook verkrijgbaar via Game Pass. Op Twitter vroeg een fan of een PlayStation 5-versie van de game verwacht kan worden.

Neon Giant antwoordde met het volgende: "Bedankt dat je ons laat weten dat je The Ascent graag op PlayStation 5 zou zien! We hebben op dit moment niets om aan te kondigen, maar we willen je laten weten dat we je hebben gehoord en dat het team op de hoogte is van de vraag naar een PS5-versie. Houd Twitter in de gaten voor updates!"

The Ascent is een twin-stick shooter-rpg, waarin spelers moeten zien te overleven op de vliegende metropool Veles. Daar maken bedrijven zoals The Ascent Group de dienst uit, totdat een ramp plaatsvindt en spelers moeten vechten tegen vijandelijke bedrijven. De game is met maximaal vier spelers in co-op speelbaar en berust op dekking zoeken en positionering. Ook is het mogelijk om implantaten aan te schaffen voor nieuwe vaardigheden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zo te lezen komt dat dus wel goed. Hoop het, want dit is voor mij wel een van de verrassingen van het jaar. Hoe meer mensen m kunnen proberen, hoe beter :) Beetje repetitief wel, maar de wereld is erg tof. Na m'n vakantie wilde ik m weer oppikken, nu hij ook wat stabieler is dankzij wat patches.

0
test

Ik dacht dat dit een xbox console exclusive zou blijven dat ze zeiden, leuk voor de ps5 gamers als die dan toch komt.

0
test

@hulstpower bij timed exclusives zal iets opgenomen zijn in het contract dat je vooral niets over het tijdelijke mag zeggen.

0
test

@FishSt1ck nee dacht altijd is timed ex maar tijdje terug werd gezegd dat het een xbox ex blijft en niet timed was.. Maar misschien heb ik het mis gehad, maar stond me iets van bij

0

Aanbevolen voor jou