The Active Network klaagt Electronic Arts aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

The Active Network meldt dat zij verschillende diensten verlenen via de website Active.com, waaronder het creëren van online fitne -schema's en het aanbieden van fitne -chatrooms. Het is onder andere mogelijk om bij te houden welke activiteiten men doet en uit te rekenen hoeveel calorieën men verbrandt. The Active Network denkt dat EA Sports Active 2.0 dezelfde functies aanbiedt, waardoor het een concurrent is.

Aanklacht

De aanklacht maakt melding van de twee voorgaande EA Sports Active-games op de Nintendo Wii, maar geeft aan dat deze titels geen online opties hadden. The Active Network eist dat Electronic Arts wordt belet een game uit te brengen met dezelfde online opties terwijl de term 'active' wordt gebruikt. Ook vraagt men om een schadevergoeding van meer dan 60.000 euro en wil men de kosten die zijn gemaakt om advocaten in te huren, vergoed zien.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou