Nieuws

Tetsuya Nomura over een vervolg op The World Ends With You

Sluit een vervolg niet uit

Geschreven door Aida . op

Tetsuya Nomura, bekend van zijn werk aan onder andere Kingdom Hearts, heeft zich in een interview met het Japanse Famitsu uitgelaten over een mogelijk vervolg op de game The World Ends With You. 

The World Ends With You verscheen in 2008 voor Nintendo DS en werd later opnieuw uitgegeven voor onder andere iOS. In de rpg van Square Enix moeten de hoofdpersoon en zijn metgezellen meedoen aan een spel dat hun lot bepaalt. Er gaan al tijden geruchten over een vervolg op The World Ends With You, maar tot nu toe is er nog niets bevestigd.

Nomura zegt in het interview dat hij op de hoogte is van de grote groep fans in het westen. Volgens hem vragen veel fans in het westen namelijk om een vervolg, maar is het niet makkelijk om dat te verwezenlijken. Nomura geeft aan dat hij het idee van een vervolg niet volledig uitsluit, maar dat hij zeker wil zijn dat hij een goed team heeft om een net zo’n goede game als het origineel af te kunnen leveren. 

Bron: Gematsu

Dit artikel delen:

Lees meer

Gamer.nl op E3 2016: Horizon Zero Dawn, Zelda, God of War en meer Screenshots tonen stadion in RIGS: Mechanized Combat League
0

Reacties op: Tetsuya Nomura over een vervolg op The World Ends With You

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.