Tetris Effect: Connected komt op 18 augustus naar PS4, pc en Oculus Quest

Tetris Effect: Connected komt op 18 augustus naar PS4, pc en Oculus Quest

Tetris Effect: Connected is vanaf 18 augustus verkrijgbaar voor PlayStation 4, pc en Oculus Quest.

Eerder dit jaar werd al bevestigd dat de nieuwe versie van Tetris Effect naar PlayStation 4, Steam, Epic Games Store en Oculus Quest zou komen, maar nu is ook de datum bekend.

Op PS4, Epic Games Store en Oculus Quest kunnen eigenaren van Tetris Effect een gratis update verwachten. Op Steam verschijnt het spel voor het eerst. Daar zal de game in de eerste twee weken na lancering met 25 procent korting te koop zijn.

Connected voegt online en lokale co-op en competitieve modi toe aan het eerder uitgekomen spel voor één tot en met drie spelers. De nieuwe versie van de puzzelgame verscheen eerder al voor Xbox-consoles. Op Xbox-consoles wordt Connected op 18 augustus uitgebreid met cross-platform multiplayer. Op andere platforms is Connected vanaf lancering uitgerust met die optie.

Tetris Effect is ontwikkeld door Enhance Games in samenwerking met Tetsuya Mizuguchi, die bekendstaat voor zijn werk aan puzzelaar Lumines en de stijlvolle shooters Rez en Child of Eden. Tetris Effect biedt dan ook stijlvolle graphics met opzwepende muziek, een handelsmerk van Mizuguchi.

Tetris Effect

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Lees: de game probeert je te laten falen in de game door non-stop vuurwerk af te schieten ter afleiding :) Multiplayer Tetris is best lachen eigenlijk. Vroeger op de Commodore Amiga veel lol gehad met de game Twintris. Maar ook op de Sega Megadrive Mini met Dr. Robotniks Mean Bean Machine. Dat is niet precies Tetris maar eigenlijk net zo leuk.

0
test

@gimbal2 helemaal niet. Deze game wqs voor mij echt een zen ervaring. Heerlijk om wat tijd in door te brengen.

0

Ik heb Tetris effect gespeeld op de Xbox Gamepass via Virtual Desktop in VR op mijn Oculus Quest 2. Fantastische ervaring. Lekker old school Tetris spelen in een immersieve omgeving. Ben benieuwd of deze ook naar Gamepass komt.

0

Aanbevolen voor jou