Tetris Effect: Connected komt naar PS4, pc en Oculus Quest

Tetris Effect: Connected komt naar PS4, pc en Oculus Quest

Tetris Effect: Connected komt ergens in juli voor het eerst naar PlayStation 4, pc en Oculus Quest.

Connected voegt online en lokale co-op en competitieve modi toe aan het eerder uitgekomen spel voor één tot en met drie spelers. De nieuwe versie van de puzzelgame verscheen eerder al voor Xbox-consoles. Op pc komt de game op Epic Games Store en Steam uit - het is voor het eerst dat een versie van Tetris Connect op Steam verkrijgbaar is.

Mensen die de oorspronkelijke versie van Tetris Effect op het platform naar keuze hebben, kunnen Connected als een gratis update downloaden. Alle huidige en aankomende versies van de game krijgen daarnaast cross-play. 

Later in juni worden op de verschillende systemen ook bètatests van de cross-play optie uitgestuurd. Progressie geboekt in de bèta kan niet worden meegenomen naar het uiteindelijke spel.

De game is ontwikkeld door Enhance Games in samenwerking met Tetsuya Mizuguchi, die bekendstaat voor zijn werk aan puzzelaar Lumines en de stijlvolle shooters Rez en Child of Eden. Tetris Effect biedt dan ook stijlvolle graphics met opzwepende muziek, een handelsmerk van Mizuguchi.

Gamer.nl gaf een 8 aan Tetris Effect: "Tetris Effect is een prachtige en kunstzinnige manier om het aloude Tetris te beleven. Het totaalpakket is een beetje aan de karige kant, maar de creativiteit en liefde voor deze puzzelaar spat van het scherm."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Op zoек naаг serieuzе гelаtiеs? Allееn hiег zijn есhtе аllееnstааndе meisjes кlаar om zich tе mengen! https://bit.ly/3wEHfXa

0

Aanbevolen voor jou