Nieuws

Luigi's Mansion 3-crossover in Tetris 99

Verzamel honderd punten en krijg een speciaal thema

Geschreven door Cody van den Bogert op
Nintendo heeft een speciaal Luigi's Mansion 3-evenement onthuld. Spelers krijgen ruim drie dagen de tijd om hun Tetris 99-spel een leuk Halloween-tintje te geven.

Spelers die gedurende het volgende weekend honderd punten weten te verdienen, ontgrendelen een speciaal Luigi's Mansion 3-thema. Deze punten kunnen behaald woorden door de battle royale-modus te spelen en zo hoog mogelijk te eindigen.Naast het spookachtige thema is er ook een Halloween-achtige-soundtrack vrij te spelen.

Luigi's Mansion 3 verschijnt op 31 oktober en speelt zich volledig af in een prachtig gouden hotel, waarin Luigi zijn angsten moet overwinnen en de bovenste verdieping van het hotel moet zien te bereiken om zijn vrienden te redden. Hierbij staat elke verdieping in het teken van een uniek thema. Een aantal fijne vernieuwingen zorgen voor een nieuwe dynamiek van de game, zo kunnen spoken op bevredigende wijze tegen de grond worden gesmeten.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gerucht: Streamer verkoopt gelekte exemplaren van Modern Warfare Live om 15:00: Splinter Cell: Blacklist met Dennis en Lucas
0

Reacties op: Luigi's Mansion 3-crossover in Tetris 99

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.