Test je kennis overal met Buzz! Quiz Master voor de PSP | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Met de Buzz!-reeks heeft Sony een succesvolle partygame weten neer tezetten voor de PlayStation 2 en binnenkort ook PlayStation 3. Voor eenspel dat typisch gespeeld wordt met een groot gezelschap in eenwoonkamer vol versnaperingen, is de keus om de reeks naar de PSP tebrengen opvallend te noemen. Toch heeft Sony enkele opties bedacht dievan Buzz! Quiz Master, zoals de PSP-versie heet, toch nog een partygameweten te maken.

Buzz! Quiz Master kent namelijk drieverschillende multiplayermodes waarvoor je niet voor elke speler eenexemplaar van het spel in huis hoeft te hebben. Sterker nog, je hoeftzelfs niet voor iedere speler een PSP te bezitten. In de 'Pa Around'mode geef je namelijk de PSP steeds door naar de volgende speler.Hebben je vrienden wel een PSP, dan kun je de 'Fastest Finger'-modeproberen. Alleen de host hoeft bij deze mode in het bezit te zijn vande game zelf, de rest kan het via WiFi naar zijn PSP downloaden. Delaatste multiplayermode, 'The Quiz Host', laat de ene speler vragenselecteren voor de maximaal vijf andere spelers en bepaalt tevenshoeveel punten ze krijgen voor goed beantwoorde vragen.

Buiten de multiplayermodes kent Buzz! Quiz Master ook een aanzienlijkgroter singleplayeronderdeel. Vijftien verschillende uitdagingen staantot je beschikking waardoor je op diverse manieren je parate kenniskunt testen. Buzz! Quiz Master zou ergens in 2008 moeten verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou