Met de Buzz!-reeks heeft Sony een succesvolle partygame weten neer te zetten voor de PlayStation 2 en binnenkort ook PlayStation 3. Voor een spel dat typisch gespeeld wordt met een groot gezelschap in een woonkamer vol versnaperingen, is de keus om de reeks naar de PSP te brengen opvallend te noemen. Toch heeft Sony enkele opties bedacht die van Buzz! Quiz Master, zoals de PSP-versie heet, toch nog een partygame weten te maken.

Buzz! Quiz Master kent namelijk drie verschillende multiplayermodes waarvoor je niet voor elke speler een exemplaar van het spel in huis hoeft te hebben. Sterker nog, je hoeft zelfs niet voor iedere speler een PSP te bezitten. In de 'Pass Around' mode geef je namelijk de PSP steeds door naar de volgende speler. Hebben je vrienden wel een PSP, dan kun je de 'Fastest Finger'-mode proberen. Alleen de host hoeft bij deze mode in het bezit te zijn van de game zelf, de rest kan het via WiFi naar zijn PSP downloaden. De laatste multiplayermode, 'The Quiz Host', laat de ene speler vragen selecteren voor de maximaal vijf andere spelers en bepaalt tevens hoeveel punten ze krijgen voor goed beantwoorde vragen.

Buiten de multiplayermodes kent Buzz! Quiz Master ook een aanzienlijk groter singleplayeronderdeel. Vijftien verschillende uitdagingen staan tot je beschikking waardoor je op diverse manieren je parate kennis kunt testen. Buzz! Quiz Master zou ergens in 2008 moeten verschijnen.